Ciao BellaVergaderen

Vergaderlunches, laptop openklappen, seats to meet concept … wij zijn elke dag vanaf 12 uur geopend.

Uiteraard kunt u met groepen ook eerder terecht. Boek hier uw vergaderzaal.

Dé vergader locatie
met gratis parkeren!

van heisessie tot complete seminars

Ook biedt Ciao Bella de mogelijkheid voor het huren van de vergaderzaal die in hetzelfde gebouw gelegen is (achterin restaurant Pannûkoek). Een ideale plek om heisessies en break-out sessies te organiseren. Een compleet seminar behoort ook tot de mogelijkheden.

vrijwel iedere setting mogelijk

Vanwege de mogelijkheid om onze drie locaties te gebruiken (restaurant Osteria Ciao Bella, restaurant Pannûkoek en vergaderzaal Pannûkoek) is vrijwel iedere setting mogelijk. We beschikken over een aantal projectieschermen, beamers, geluidsinstallaties en microfoon.

voldaan en ontspannen

Stel je voor: bij aankomst geniet je van een kop verse Italiaanse koffie of thee, met huisgemaakte mini taartjes. Vervolgens start de bijeenkomst in de vergaderzaal van Pannûkoek. ’s Middags bereiden de koks heerlijke verse broodjes, soepen en salades en na de vergadering is het mogelijk om gezamenlijk na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Geen zin om daarna zelf thuis te koken? Geen probleem: blijf lekker hangen en geniet van de Italiaanse specialiteiten in Osteria Ciao Bella. Waarna je met een voldaan en ontspannen gevoel naar huis gaat.