Ciao BellaVergaderen

Geheel op verzoek organiseren wij vergaderlunches, break out sessie van alle gemakken voorzien. Wij beschikken over 2 beamers met scherm en enkele flipovers. Overdag bestaat de mogelijkheid om de gehele zaak te gebruiken aangezien wij pas om 17u open gaan voor onze dinergasten. Wij verzorgen uiteraard ook de vergaderlunch, snackbreak en is er iets te vieren, laat u het ons gewoon weten!

Onze ruimte is geschikt voor vergaderingen van 4 tot 40 personen! Ook voor een afsluitende borrel, bedrijfspresentatie tot 100 personen, of meet & greet kunt U  bij ons terecht!

Dé vergader locatie
op 5min lopen van Den Bosch Centraal Station!

van heisessie tot complete seminars

Ook biedt Ciao Bella biedt de mogelijkheid voor het huren van een aparte ruimte (tot 20p). Grotere groep, of break-out sessie? We betrekken gewoon het gehele restaurantgedeelte erbij. Op alles plaatsen is een beamer of flipover voorhanden. Een compleet seminar met ontbijt, lunch en/of diner behoort ook tot de mogelijkheden.

vrijwel iedere setting mogelijk

vrijwel iedere setting mogelijk. Wenst u een lange tafel, of juist ongedwongen aan verschillende tafels, U- of T vorm, wij regelen het voor u. We beschikken over een aantal schermen, beamers, geluidsinstallaties en microfoon.

voldaan en ontspannen

Stel je voor: bij aankomst geniet je van een kop verse Italiaanse koffie of thee, met huisgemaakte mini taartjes. Vervolgens start de bijeenkomst in het achterste privé gedeelte. ’s Middags bereiden de koks heerlijke verse broodjes, soepen en salades en na de vergadering is het mogelijk om gezamenlijk na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Geen zin om daarna zelf thuis te koken? Geen probleem: blijf lekker hangen en geniet van de Italiaanse specialiteiten in Osteria Ciao Bella. Waarna je met een voldaan gevoel naar huis gaat.