Osteria Ciao BellaApericena /DINER
à la carte menu

ANTIPASTI

  • Tagliere Misto
    Specialiteit van het huis is een plateau met wisselend assortiment van diverse Olijven, Salumi, Formaggi, Peperoni en lekkernijen
  • CARPACCIO DI MANZO
    Rundercarpaccio met rucola, en pijnboompitten
  • VITELLO TONATO
    Kalfsfricandeau met tonijnsaus, sla en kappertjes
  • CAPRESE DI BUFFALA
    Tomaat met buffelmozzarella, balsamicocrème en pijnboompitten
  • GUAZETTO DI PESCE
    Zeevruchten gestoofd in visbouillon met tomaat en knoflook
  • PEPATA DI COZZE
    Bouchot Mosselen in extra vergine olijfolie, met chilipeper en tijm geserveerd met heerlijke crostini uit de oven
  • BRUSCHETTE CLASSICO O MOZZARELLA
    In de oven gegrilde ciabatta met tomaten, knoflook en basilicum eventueel met mozzarella

Primi Piatti

  • Spaghetti carbonara
    volgens traditioneel recept met room, ei en guanciale spek
  • Spaghetti Gamberoni aglio olio
    met wilde gamba's, extra vergine olijfolie, knoflook, rode peper en tomaat
  • Spaghetti al Ragú
    gehakt met tomatensaus
  • Spaghetti al pesto genovese
    overheerlijke huisgemaakte pesto zoals u nog niet eerder proefde
  • Spaghetti ai frutti di mare
    met dagelijks vers geleverde zeevruchten
  • Ravioli di ricotta con burro salvia e noci
    overheerlijke ricotta gevulde ravioli in een roombotersaus van salie en walnoot*
  • Gnocchi freschi con gorgonzola e noci
    Aardappel gnocchi in een pittige saus van gorgonzola kaas en walnoot*
  • Lasagna Tradizionale
    gehakt met tomatensaus


DOLCI / DESSERT

  • TIRAMISÚ
    Huisgemaakt van onze eigen Napolitaanse Pasticerra 'Michele'
  • PANNA COTTA
    Vers gemaakt volgens traditioneel concept in Vanille en Chocolade
  • lemonies con gelato limone
    Smeuïge en frisse citroenbrownie met lemoncurd en hint van cheesecake geserveerd met artiginaal citroenijs van Mamma Lia
  • gelato extravaganza
    Extravagante coupe met 3 bollen ijs van Mamma Lia