La nostra storiaOSTERIA CIAO BELLA

comfort food met een snufje 'amore'

We zijn betoverd door de manier van werken. Italianen leggen zoveel passie en liefde in hun eten, werkelijk iedereen in de keten draagt zijn steentje bij. We hebben er mede daarom voor gekozen om een partnership aan te gaan met een aantal lokale boeren, producenten en koks.

Alsof je thuis bij 'la mama' eet

De gerechten van Osteria Ciao Bella worden lokaal ambachtelijk deels door Italiaanse koks op Siciliaanse bodem voorbereid. Ze maken gebruik van verse, biologische en ecologische producten die ze zelf verbouwen in de directe omgeving. Zelf noemen ze het comfort food met een snufje ‘amore’: simpel, eerlijk en smakelijke gerechten: alsof je thuis bij ‘la mama’ eet.

het 'vertrouwde' gevoel

En dat is precies het ‘vertrouwde’ gevoel dat je krijgt wanneer je bij Osteria Ciao Bella aan tafel gaat. In een chique ambiance en niet pretentieus, voel je thuis, ontmoet, geniet en ontspan. De Osteria is verdeeld in een ‘apericena’ gedeelte waar je geniet van aperitivo hapjes en drankjes en een ‘private dining’ gedeelte achterin de zaak. Een keer geen zin om te koken, maar toch lekker thuis eten? Check ons op thuisbezorgd of nog beter kom afhalen via onze button op deze site. Nagenoeg het gehele menu is voor u beschikbaar.

Voel je thuisontmoet, geniet en ontspan

team-Kirsten

Kirsten Gieben

eigenaar

Team Osteria

Carlo & Vera Vincenti (Chefs couple)

Carlo en Vera gaan niet graag op de foto, maar door onze open keuken kunnen ze zich niet verstoppen 😉We zijn enorm trots op deze toppers of het nu gaat om een 'simpele' pizza even snel vóór een filmpje in VUE of lekker uitgebreid tafelen met het gezin of zakelijk gezelschap.. Ze staan altijd voor u klaar!

HGM41D Restaurant Chilling Out Classy Lifestyle Reserved Concept

apericena

aperitivo hapjes en drankjes
team-linnen

à la carte

aan tafel bij Osteria Ciao Bella

Waar het hart van Italië
en Brabant samensmelt

ReviewsWat klanten van ons vinden

reviewspict
Echt Italiaans eten in een prachtig decor. Zwaardvis pasta voorafgegaan door heerlijke kazen en hammen. Apericena is een aanrader!
Jaro Bilik
Vught
testi-1
Mooie zaak met nieuwe inrichting. Zeer vriendelijk personeel. Toevallig binnen gelopen voor wijn en heerlijk borrel plankje
Christiaan
Den Bosch
testi-3
"Een sfeervol restaurant met een uitermate vriendelijke bediening. Het eten is ook bovengemiddeld goed."
Alexis
Rotterdam
reviewronaldo
"Prachtige lokatie, lekker eten, vriendelijke sfeer!"
Ronald
IJsselstein